Нові вимоги щодо маркування харчової продукції.

Posted 14:53 by Denis Yakovlev in

Нові вимоги законодавства України у сфері виробництва харчової продукції.
Стандартизація, сертифікація, санітарно-епідеміологічна експертиза"

Дата і місце проведення: 24-25 червня, г. Киев, бульв. Шевченко, 4

Програма включає такі питання:

    1. Гармонізація харчового законодавства України з європейським.

    2. Дозвільна система на виробництво, реалізацію, зберігання, транспорт, імпорт та експорт харчової продукції.

    3. Мінімальні специфікації якості та безпеки харчової продукції, в т.ч. тваринної.

    4. Нове в санітарному законодавстві.

    5. Вимоги щодо проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи харчової продукції.

    6. Впровадження нових державних стандартів, пов'язаних з безпекою продукції харчування.

    7. Вимоги щодо розробки та оформлення технічних умов на харчову продукцію.

    8. Порядок видачі та підтвердження декларації виробника.

    9. Нові вимоги щодо маркування харчової продукції у зв'язку зі змінами до законів України „Про безпечність та якість харчових продуктів", „Про захист прав споживачів".Практичні приклади правильного маркування.

    10. Актуальні питання реєстрації та обігу ГМО та харчової продукції, що містить ГМО або їх компоненти, в Україні.

    11. Сучасні методи визначення ГМО у харчовій продукції та продовольчій сировині.

    12. Перелік харчових продуктів, що підлягають контролю на наявність ГМО.

    13. Рекомендації щодо маркування харчових продуктів та сировини, які містять ГМО або вироблені з їх використанням, з прийняттям Постанови КМУ від 13.05.09 р. № 468.

    14. Порядок перевірки інформації про вміст ГМО під час державного нагляду.

    15. Приведення підприємствами чинних технічних умов у відповідність до ДСТУ, що мають перехідний період.

    16. Порядок реєстрації продуктів спеціального призначення.

    17. Сучасні вимоги до застосування харчових добавок.

    18. Гігієнічні регламенти на питну воду в Україні.

    19. Проблеми безпечності супутніх продуктів та виробів для харчової промисловості.

    20. Особливості сертифікації харчової продукції на сучасному етапі. Розробка та впровадження технічних регламентів.

    21. Характеристика процедур оцінювання відповідності продукції в порівнянні з процедурами обов'язкової сертифікації.

    22. Сучасна система державного нагляду за якістю продукції та побудова системи ринкового нагляду у відповідності з європейськими нормами.

    Виступатимуть провідні фахівці НДІ екогігієни та токсикології ім. Л.І.Медведя, Інституту гігієни та медичної екології ім. О. М. Марзєєва АМН України, ДП „УкрНДНЦ", ДП „Укрметртестстандарт".

    Всі учасники забезпечуються комплектом інструктивно-методичних матеріалів.

Вартість участі: 1590.00 грн. - за одного учасника.
Для другого і третього учасника знижки – 5% і 7% відповідно.

Детальніше: 044 237-90-05/233-46-69

Просимо прийняти наші вибачення, якщо ви одержуєте наші листи, але не бажаєте їх отримувати. З питання відписки відправте нам порожній лист за адресою: відписка



0 comment(s) to... “Нові вимоги щодо маркування харчової продукції.”